Le Duc de Praslin

Le Duc de Praslin, Seychelle-szigetek, Praslin sziget, 2018-04-17, Reggeli
Le Duc de Praslin
LM
Időpont:
2018-04-17 – 2018-04-24
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap / éj
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:50861474
0 mTávolság a tengertől
  • Légkondícionáló
  • Közv. tengerparton
  • Kültéri medence
  • WiFi
  • Wellness
228 900 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


A szervező utazási iroda megjelölése: Seychelle-szigetek - Le Duc de Praslin***+ - Praslin
Infó-szöveg
Afrika keleti partjaitól 1600 km-re van elszórtan az a 155 apró sziget, amelyekből az egzotikus nyaralóhelyeiről világhíressé vált tropikus paradicsom összeáll. A turizmus szempontjából lényegesek: a fősziget, azaz Mahé, valamint a két kisebb: Praslin és La Digue. E sorok írójának mahéi nyaralásából ezek az emlékképek őrződtek meg a legjobban:
- Mintha az egész sziget egy álomszerű, nagy virágoskert volna. Csodálatos színekben pompáznak a fák, a dús vegetáció szinte átöleli az embert.
- Csodálatos kis öblök, partszakaszok vannak víz felé hajló pálmafákkal és kavics formájú, a tenger által mosott, s ezért fényesen csillogó, fekete gránitsziklákkal, amelyek a fürdést egyáltalán nem akadályozzák, ellenben izgalmassá teszik a strandok tájképét.
- A különböző nációk keveredéséből kikerekedett lakosok látszólagos szégyenlőssége, távolságtartása a turisták irányában.
- Egy rövid nap alatt körbe lehet autókázni a partok mentén a szigetet, meg-megállva az alig látogatott kis öblöknél.
- A kék varázslatosan sok árnyalatával játszadozó tengervíz tisztasága, a kis halak rajainak vidám látványa testközelben.
Alapar-tartalmazza
a szállást választott tartózkodásra kétágyas szobában,
a reggelis ellátást,
félpanziós ellátást (2017. december 23.-2018. január 8. között)
Alapar-nem-tartalmazza
a kiutazás költségeit.
a retúr repülőtéri transzfert.
Leiras

A világ legszebbjének kikiáltott partszakaszon fekszik a kicsi, mindössze 40 szobás szálloda. A vakítóan fehér homok és kék tenger itt tényleg valóságos, nem csak üres képeslapfogás. A hotel kis mérete és a családi vezetés adja elsősorban az intimitását, mely garanciája a zavartalan pihenésnek. A hotelben csak helyi személyzet dolgozik, ők gondosan ügyelnek arra, hogy a vendégek kikapcsolódása tökéletes legyen.

Kertjében csodás orchideák nőnek, medencéjének tisztítására pedig a környezettudatosság jegyében modern technológiát alkalmaznak klórozás helyett. Érdemes a sziget többi strandjára is ellátogatni, melyek között van még a világ 10 legszebbje közé tartozó. La Digue meglátogatása pedig felér egy időutazással: a lelassult élettempójú szigeten ökrösszekerek szolgálnak taxikét és legjobban kerékpárral járható be a mindössze 10 km2-es sziget. Béreljen kerékpárt és vagy strandolja körbe a szigetet, vagy válassza ki a legszebb strandot és töltse a napot teljes nyugalomban!

Elhelyezkedés: A szálloda a sziget északi részén található, a világ egyik legszebb strandjaként számon tartott Cote D’Or partszakaszán. A reptér 20 percre, a kikötő 10 percre található autóval. 

Szobák felszereltsége: A standard és superior szobák klimatizáltak, széffel, minibárral, hajszárítóval, tea ­  és kávékészítési lehetőséggel, telefonnal, tévével, internetcsatlakozási

lehetőséggel (napi egy óra ingyenes), fürdőszobával rendelkeznek.

Szolgáltatások: Recepció, éttermek, bárok, medence, jacuzzi, ajándéküzlet, masszázsok, spa részleg, kirándulások.

Ellátás: reggeli, mely bővíthető félpanziós ellátásra

félpanzió (2017. december 23.-2018. január 8. között)

 


Választott utazás: Le Duc de Praslin | Praslin sziget | egyéni | Időpont: 2018-04-17 – 2018-04-24 | Reggeli | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szállás megjelenítése a térképen csak informatív jellegű, nem garantált a pontossága.

UI