Peru legendás látnivalói

Peru legendás látnivalói, Peru, 2018-05-17, Program szerint

Peru legendás látnivalói starstarstar

Peru legendás látnivalói
LM
Időpont:
2018-05-17 – 2018-05-26
Időpont változtatás
Időtartam:10 nap / éj
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Program szerint
Utazás száma:61249126
524 000 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


Program

Lima | Arequipa | Puno | Titicaca tó | Cusco | Machu Picchu | Lima

Utazás Dél-Amerika bölcsőjébe, Peru csodás tájaira, ahol az inkák virágzó birodalmat hoztak létre az Andok égig érő csúcsainak árnyékában. A szent madár, a kondor uralja az égboltot, és védelmezi egy vidám nép nem mindennapi életét.

 

Program:

1. nap: érkezés Lima nemzetközi repülőterére, majd transzfer a szállodába privát angol asszisztenciával.

2. nap: reggeli a szállodában, délelőtt pedig a főváros történelmi negyedébe látogatnak (tartalmazza az ingyenes belépést a Katedrálisba és a Szent Ferenc kolostorba), majd a Larco Múzeum következik privát angol nyelvű idegenvezetés keretében. Délután transzfer a repülőtérre és utazás Arequipa városába. Érkezéskor angol nyelvű asszisztencia fogadja Önöket, majd transzfer a szállodába.

3. nap: reggeli után sétatúra a történelmi városrészben. Látogatás a Szent Katalin Kolostorban privát angol nyelvű idegenvezetéssel. Délután szabadprogram.

4. nap: reggeli a szállodában. Transzfer a buszállomásra és utazás Punoba. Érkezéskor helyi asszisztencia fogadja Önöket, majd transzfer a szállodába. A nap további részében szabadidő.

5. nap: reggeli után egész napos kirándulásra indulnak a Titicaca tóhoz. Uros lebegő szigeteinek megtekintése után, ebéd Taquile szigetén. Kollektív angol nyelvű kirándulás helyi idegenvezetővel.

6. nap: reggeli után turista buszra szállnak és Cusco felé veszik az irányt. Útközben svédasztalos ebéd Sicuaniban, a Pukara Múzeum meglátogatása, a Raqchi romok és Andahuaylillas kápolnájának felfedezése várja Önöket. Ebéd a program során útközben. Szállás Cuscoban.

7. nap: reggeli után látogatás a Pisaq piacra és Ollantaytambo erődhöz. Ollantaytambo vonatállomásáról induló Vistadome vonatára szállnak és kb. egyórás utazás után elérkeznek Machu Picchu városához (Aguas Calientes). Érkezés után transzfer és vacsora a szállodában.

8. nap: reggeli után találkozás a helyi idegenvezetővel és transzfer helyi busszal Machu Picchu régészeti komplexumába. Kb. 2 órás angol nyelvű privát idegenvezetés a romoknál. Délután visszasétálnak a Vistadome vonathoz és elutazás Poroyba, majd onnan transzfer Cusco-ba és a szállás elfoglalása.

9. nap: reggeli a szállodában, majd kirándulás a történelmi városközpontban (ingyenes belépéssel a Katedrálisba, Coricancha szenthelyre és a Santo Domingo templomba). Ezután Sacsayhuaman, Qenqo, Puca Pucara és Tambomachay romjai következnek. Délután transzfer a repülőtérre és visszautazás Limába. A repülőtéren angol nyelvű aszisztencia fogadja Önöket és transzfer a szállodába.

10. nap: reggeli után transzfer a repülőtérre és hazautazás.

 

Egyéni indulású program, min. 2 fő foglalása esetén érvényes. Az ajánlat ünnepnapokon és kiemelt időszakokban nem érvényes.

 

Várható 3 és 4 csillagos szállodák a körutazás alatt (a szabad kapacitás függvényében):

Lima – José Antonio****

Arequipa – Fundador***sup

Puno – José Antonio****

Cusco – Eco Inn****

Aguas Calientes – El Mapi***

 

Alapar-tartalmazza
a program szerinti transzfereket angol/spanyol nyelvű asszisztenciával, (privát, közös, autóbuszos, vasúti),

a szállást 3-4 csillagos szállodákban, standard középkategóriás kétágyas szobatípusban,az étkezéseket a programleírás szerint (reggelit, kétszeri ebédet és egyszeri vacsorát),a programban szereplő kirándulásokat és városnézéseket angol/spanyol nyelvű helyi idegenvezetővel, esetenként más nemzetiségű turistákkal közösen (pl. Puno-Cuzco),a programban említett belépőket a látványosságokhoz,a Machu Picchu Vistadome vonatjegyet.Alapar-nem-tartalmazza

a kiutazás költségeit,a belső repülőjegyeket,az italokat az étkezések során és a további étkezéseket,a borravalókat,az útlemondási biztosítást és baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást.


 


Választott utazás: Peru legendás látnivalói | Peru | egyéni | Időpont: 2018-05-17 – 2018-05-26 | Program szerint | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI